Jäsenmaksu ja edut

Jäsenmaksu

Jäsenmaksut : Aikuiset 15e, Nuoret/lapset (alle 18v)10e, perhejäsenmaksu 30 e (2 aikuista+lapset 18v tai nuoremmat), kannatusjäsenmaksu 30 e.

Maksutiedot saat taloudenhoitajalta tai täyttämällä jäsenhakemuksen.

Kilpailumaksut

Seura maksaa vuonna 2022 aikuisille 3 kilpailua/kilpailukausi, sekä viestit, SM- ja AM-kilpailut. 18-vuotiaille ja nuoremmille maksetaan kaikki kilpailut.
Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu IRMA järjestelmän kautta. Jokainen kilpailija hoitaa ilmoittautumisen ja kilpailujen maksamisen itse.

Jokainen kilpaileva seuran jäsen huolehtii itse kauden lopussa 3:n ensimmäisen kilpailunsa osanottomaksujen laskuttamisen seuralta. Rastiviikkojen osallistumismaksut hyvitetään halvimman ilmoittautumisportaan maksujen mukaisesti.
Viestien kilpailumaksut hoitaa seura.

Seura-asut ja muut varusteet

Seuran varastosta löytyy seura-asuja. Suunnistuspukuja tilattiin kesällä 2017 ja 2021, joten uutta mallia olevia asuja on saatavilla jälleen. Varastosta löytyy lisäksi ainakin tuulipukuja, t-paitoja ja lippiksiä.
Asuja voit tiedustella puheenjohtajalta.
Varastolle voi myös halutessaan toimittaa kierrätettäväksi vanhoja tai pieneksi jääneitä asuja ja kenkiä. Varasto sijaitsee vanhassa Siltalassa

Tiistaikerhon kausikortti

Eräpirkkojen jäsenille kausikortti 50€, seuran ulkopuolisille 60€.