Venlat ja Jukolat

Eräpirkkojen joukkueiden sijat ja sijoittuminen viesteissä on nähtävissä oheisissa PDF-tiedostostoissa, päivitetty 2019!

PDF-tiedostoVenlasijat2019asti.pdf (46 kB)
PDF-tiedostoJukolasijat2019asti.pdf (50 kB)

KANGASALAN VENLAT JA JUSSIT

 

Eräoirkat saivat pitkästä aikaa molempiin viesteihin 2 joukkuetta kasaan, olihan nämä tietenkin vähän kuin kotikisat. Iloista oli myös se, että molempiin viesteihin saatiin mukaan ensikertalaisia seuran omista junnuista. Ja onneksi vähän muistakin...

Kaikki joukkueet saivat hyväksytyt suoritukset, mikä onkin tietysti ykköstavoite. Ensi vuonna Jukola onkin sitten Rovaniemellä asti, saa nähdä saadaanko sinne joukkueita. Toivottavasti!

Alla tilastolliset analyysit suorituksista.

T: Kimi

Kangasalan Jukolan tulosanalyysit

PDF-tiedostoVenlat2019analyysi.pdf (47 kB)
PDF-tiedostoJukola2019analyysi.pdf (65 kB)

LOUNA-JUKOLA 2015

 

Eräpirkkojen edustus tämän vuoden Venlojen ja Jukolan viestiin jäi kummassakin viestissä yhden joukkueen varaan, jotka kumamtkin kuitenkin selvittivät viestin hyväksytysti lävitse.

Joukkueiden kasaaminen tänä päivänä on melko haasteellista, erilaisten suku-, kaveri- ja työpaikkajoukkueiden lisääntyminen verottaa varsinaisten suunnistusseurojen juoksijamäärää. Lisäksi toki ikääntyvä väki ei enää jaksa varsinkaan Jukolan pitkiä osuuksia, eikä junnuista ole ainakaan vielä apua. Kun lisäksi tuli pari viime hetken poisjääntiä, ei joukkuieta saatu enempää kasaan. Toivottavasti ensi vuonna saamme taas enemmän joukkueita mukaan ja ilmoittautumisia oman seuran väreihin jo heti talvella.. 

Alla on tilasto-analyysit Venlojen ja Jussien tämän vuoden suorituksista. Kiitos juoksijoille!

Louna-Jukolan tilastoanalyysit

PDF-tiedostoVenlat2015.pdf (56 kB)
Eräpirkkojen Venlajoukkueen analyysi
PDF-tiedostoJukola2015.pdf (53 kB)
Eräpirkkojen Jukolajoukkueen analyysi

JÄMSÄ-JUKOLA

Vuoden 2013 Venlat ja Jukola on onnistuneesti takanapäin, Eräpirkoilla viestit sujuivat tasaisen varmasti ja rutinoidusti. Venloissa kaksi joukkuetta sijoittuivat sijoille 717 ja 740, Jukolassa neljästä joukkueesta kolmelle saatiin loppusijat 614, 1186 ja 1314. Vähän jäi molemmissa viesteissä terävin kärki puuttumaan, mutta eiköhän ensi vuodeksi saada taas kovempia sijoituksia!

Jukolan neljäs joukkue eli Eräpirkot koostui pelkästään naisjuoksijoista, mutta harmittavasti ankkurilla jäi juomarastin viereinen leima hakematta ja tuloksiin tuli hylkäys. hatunnosto kuitenkin naisille Jukolan suorittamisesta!

Alla on Kimin laatimat tilastoanalyysit Eräpirkkojen suorituksista.