Kartoituskoulutusta tarjolla

14.12.2021

Moi

Pitkäsen Raimo tiedotti järjestävänsä kartoituskoulutusta, ja halusta pitää yllä osaamista näillä kulmilla, ettei nyt aivan harvojen harteilla olisi. Toivottavasti halukkuutta löytyy. Nykyvälineillä tietysti opetellaan (gps-paikannus, Ocad, avoin metsävaratieto). Ilmoittakaa Ramille, mikäli motivaatioita löytyy.

Itsekin olen karttoja tehnyt. Oman kokemuksen mukaan isoin kynnys on saada projekti alkuun, mutta sen jälkeen sitä ei pysäytä mikään, ennenkuin kartta on valmis. Ja näitä eväitä alkuun Ramikin haluaa kertoa.

t. Jussi

 

SUUNNISTUSKARTTA

Miten se tehdään? Mitä kartan valmistuksessa on huomioitava?

Jos olet suunnistuksen harrastaja, tai muuten kartoitus kiinnostaa, ilmoittaudu seminaariin. Maksuton kartoitusseminaari järjestetään tammikuussa 2022 myöhemmin ilmoitettavassa paikassa ja ajankohtana. Tilaisuudessa keskustellaan kahvittelun merkeissä suunnistuskartan valmistuksesta. Jos kartoituskoulutukselle löytyy kohdehenkilöitä, niin kartoituskoulutus toteutetaan kevään 2022 aikana. Koulutuksen järjestäjänä toimii Kuoreveden Kärki ry. Maksuton koulutus on avoin kaikille alueen suunnistusharrastajille.

Ilmoittaudu 31.12.2021 mennessä sähköpostiin raimo.pitkanen@sci.fi tai puhelimella 040-5567092. Anna ilmoittautuessa yhteystietosi, jotta tapahtuman tiedottaminen onnistuu.